Hai să vorbim direct! 0753607998, Alex Paicu5 feluri în care te poți bucura de soba ta rachetă Ecozoom VERDE!

Postat de alexandru paicu pe

 

 Ai comandat pe www.ecozoom.ro o sobă rachetă Ecozoom VERDE. A ajuns, ambalată atent în 2 rânduri de carton, cu instrucțiunile pe lateralul cutiei.

Înainte de a pune arzătorul EcoZoom VERDE în funcțiune, te rugăm să citești cu atenție cele 13 sfaturi esențiale


Știi deja că Ecozoom VERDE este un aragaz pe lemne. Vatra de foc este izolată profesional, cu fibră ceramică sau bloc ceramic, arderea e eficientă, fără fum. OK, cum o punem la treabă? Am adunat din experiență 5 idei că să te bucuri de sobă ta eficientă Ecozoom VERDE în fiecare zi.

1. Poți să gătești pe lemne, evident.

Folosește-o în curte, în grădină,la pădure, pe plajă, pe balcon, întotdeauna afară. Poți fierbe, prăji, carameliza. Poți face orice faci pe un aragaz normal. Noi am fiert sarmale la oală sub presiune, am făcut mămăligă, pilafuri, wok asiatic, etc. Diametru suportului de fontă este de 26 de cm și e ideal petru vase medii, de până la 6-10 porții. Vezi aici cum este izolată soba rachetă ECOZOOM Verde.


2. Poți ține țânțarii la distanță

Poți arde crenguțe umede pe care le găsești în jurul tău. Poți arde crenguțe de levănțică, busuioc sau rozmarin. Fumul acestora va alunga țânțarii din jurul mesei sau cortului tău.

3. Poți steriliza apă

Pentru cantități reduse de apă, un procedeu eficace este sterilizarea acesteia prin fierbere. Știai că Ecozoom VERDE a fost proiectat să ducă la fierbere 5l de apă în 28 de minute? Nu uita să folosești crenguțe de lemn tare, uscate, groase cât degetul mare de la mâna.

4. Poți face un foc controlat

De multe ori ne dăm seama că am renunțat la plăcerea focului pentru că poate fi greu de controlat sau chiar ilegal de pornit. Ecozoom VERDE este o vatră de foc optimizată să ardă controlat crenguțe de lemn și e ideală de folosit pentru foc controlat în aer liber. Așează soba pe o suprafață solidă, departe de materiale incendiabile și bucură-te de flacăra curată, fără fum. Poți alimenta cregile și pe deasura sobei.

5.Poți arde rășini aromatice, după ce ai stins focul și ai rămas cu jar. Vatra izolată va păstra jarul suficient de mult cât să poți experimenta cu amestecuri de rășini aromatice. Acestea au un efect calmant și foarte plăcut în întâlnirile în natură.

Vrei să îți construiești în regie proprie o sobă rachetă eficientă și ieftină? Ai aici zece reguli simple care nu vor da greș și îți vor face viață mai ușoară.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare