Ce este un arzător eficient de tip rachetă și cu ce este diferit față de focul in aer liber?

Postat de alexandru paicu pe

Modul în care este construită o sobă rachetă este foarte simplu, la bază este prevăzută cu o priză de aer, deasupra acesteia se află camera de combustie și o cameră verticală de ardere. Ceea ce diferențiază soba rachetă Ecozoom de alte arzatoare este izolarea profesională a camerei de ardere. Acest tip de izolare este rezultatul a zeci de ani de cercetare și asigură creșterea temperaturii în camera de ardere pentru a asigura un foc curat, mai puternic, mai eficient și fără gaze toxice rezultate din arderea incompletă a lemnului.

Vezi aici cum este izolată soba rachetă ECOZOOM Verde.

În același timp, datorită acestei izolări partea exterioară a arzătorului nu se înfierbântă așa că o poți atinge în timpul utilizării și elimină riscul accidentelor neprevăzute. 

 Acestea fiind spuse îți prezentăm mai jos 3 motive pentru care  să iei cu tine un arzător eficient când ieși în natură. 

1.  Un arzător eficient este discret

Dacă ești genul care se duce în natură să se bucure de liniște și de grupul de prieteni, un arzător eficient Ecozoom îți garantează că nu vei fi văzut de la distanță de alte persoane. Discret, arzătorul eficient Ecozoom va arde complet masa lemnoasă pe care o vei utiliza, nu va elimina fum și va emite cu 60% mai puțin CO2 decât un arzător clasic. Fără risc de incendiu, fără să sapi sau să cauți pietre. Vezi aici primii pași cu soba rachetă EcoZoom VERDE.

2.  Cu un arzător eficient poți arde orice tip de biomasă.

Un arzător eficient utilizează mult mai puțin lemn decât un foc liber, doar cu o mână de vreascuri poți sa gătești o întreagă masă. Ecozoom VERDE duce la fierbere o cantitate de 5l de apă în 28 de minute, folosind 400 de grame de lemn sau biomasă. Acesta te scapă de grija  căutatului, căratul,  tăiatului și spartul lemnelor. În același timp poți să folosești orice tip de biomasă, de la lemne de esență tare la vreascuri, conuri de pin sau chiar știuleți de porumb.

 

3. Un arzător eficient Ecozoom este robust, durabil și portabil

 Arzătorul eficient Ecozoom VERDE are o construcție  robustă, gândită pentru 3 ani de exploatare. Prezintă un suport din fontă cu 6 știfturi pentru vase, izolație profesională din ceramică refractară / fibră ceramică rezistentă la 1000 de grade Celsius și cadru armat pentru o durabilitate sporită. Cu dimensiuni de 30x30x30 de centimetri, cu o greutate de 6kg și cu mânere eficiente de oțel și lemn, Ecozoom VERDE e ideal în portbagajul mașinii, să îl ai oricând la îndemână.

Ecozoom este mai mult decât un arzător eficient, un lifestyle sau un mod de a-ți petrece timpul liber, este o mișcare globală. Suntem bucuroși sa o aducem mai aproape de tine.

 

0 comentarii

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare