Hai să vorbim direct! 0753607998, Alex PaicuEcoZoom sau cum poate un arzător eficient să reducă poluarea la nivel global

Postat de alexandru paicu pe

Fie că vorbim despre centrale termice, brichete, cuptoare industriale sau despre un foc de tabără pe care îl împarți cu prietenii, putem ajunge la concluzia că focul ne înconjoară și ne modelează viața noastră de zi cu zi. Pe lângă funcția sa utilitară, uităm adeseori de una dintre funcțiile primordiale ale focului și anume cea de socializare. Să stăm lângă foc, să gătim, să ne bucurăm de natură și de cei din jurul nostru și să treacă timpul.  Ei bine arzătoarele noastre eficiente propun să îți ofere acest cadru de convivialitate sub o formă mai prietenoasă, mai accesibilă și mai portabilă.

soba racheta ecozoom verde in curte

Cum poate un arzător eficient să înlocuiască cu succes un foc în aer liber?

 Imaginează-ți că ești la o margine de pădure, ai luat cu tine tot ce îți trebuie pentru grătarul perfect dar nu găsești lemne. Fie sunt prea ude, fie sunt de o putere calorică mică fie înaintea ta au fost alte grupuri și au curățat tot înaintea ta. Ecozoom VERDE te scapă de aceste griji. Vatra de foc este izolată profesional, flacăra este curată și puternică. Este suficientă o mână de vreascuri ca să gătești pentru tine și grupul tău de prieteni. Vezi aici cum este izolată soba rachetă ECOZOOM Verde.

Ecozoom VERDE duce la fierbere o cantitate de 5l de apă în 28 de minute, folosind 400 de grame de lemn sau biomasă.

Poate un arzator pe lemne sa protejeze padurea?

Constructia sobelor racheta Ecozoom are in spate 30 de ani de cercetare in ardere eficienta si imbunatatirea arzatoarelor pe biomasa. Ecozoom VERDE economiseste cca. 60% din combustibil, scazand emisiile de C02. 

Sunt suficiente crengile rezultate din toaletarea domeniilor forestiere și descurajam defrișarea acestora. Fiecare arzător eficient Ecozoom salvează, în medie, 40 de arbori de la  tăiere într-o perioadă de aproximativ 5 ani.

 Poate un arzător eficient să aibă un impact global?

 Începând din 2011, produsele Ecozoom au reușit la nivel global să salveze de la defrișare peste 2 milioane și jumătate de copaci, au redus emisiile de CO2 cu peste 954.000 tone și au redus consumul de kerosen din arzătoarele clasice cu peste 20 de milioane de litri.

Ecozoom studiun de impact 2018

Poti gasi mai multe detalii pe ecozoomglobal.com

Vrei  îți construiești propria sobă rachetă pentru gătitGăsești aici zece reguli simplecare îți vor face viață mult mai ușoară.

 Ecozoom este mai mult decât un arzător eficient, un lifestile sau un mod de a-ți petrece timpul liber, este o mișcare globală. Suntem bucurosi sa o aducem mai aproape de tine.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare