Cum este izolată soba rachetă ECOZOOM Verde

Postat de alexandru paicu pe

Soba rachetă ECOZOOM Verde este un aragaz pe lemne portabil eficient. Vei putea găti mâncare pentru 6 persoane cu doar 1kg de crengi, vreascuri, conuri sau carbuni (folosind grătarul interior suplimentar) . 

Arderea este atât de eficientă încât cantitatea de fum e cu 80% mai scăzută decât a unui foc în aer liber. Ecozoom Verde reușește asta pentru că arderea are loc într-o cameră izolată cu materiale de ultimă generație.  

Sunt 20 de ani de studii ale institutului de cercetare Aprovecho despre arderea eficienta a lemnului care stau in spatele designului inițial Ecozoom. 

S-a adunat  experienta a peste un milion de utilizatori in Asia, Africa si America Latina, împreună cu care Ecozoom a dezvoltat un instrument de gătit pe lemne la fel de fiabil si eficient ca un aragaz. Vezi aici primii pași cu soba rachetă EcoZoom VERDE.

Vei putea alege intre 2 tipuri de izolatie interioara a camerei de ardere: izolație ceramică refractara și izolatie cu  fibră ceramică ușoară. 

Deja ai decis ca vei achiziționa un aragaz pe lemne portabil Ecozoom VERDE si esti la momentul alegerii izolatiei interioare.

Care este diferența dintre aceste două tipuri de izolație a sobelor rachetă? 

 

Modelele izolate cu fibra ceramica sunt cu 1 kg mai usoare decat cele izolate cu ceramica refractara, ceea ce reprezintă o diferență foarte vizibilă atunci când trebuie să transportați sobele.  Fibra ceramică albă cântărește semnificativ mai puțin decât ceramica solidă, fără a compromite nimic în ceea ce privește durabilitatea sau pragul de izolare.  

Îți recomandăm ECOZOOM Verde izolată cu ceramică refractara pentru bucătării de vară , base-camp, pregătire pentru situații de urgență . Este solidă și stabilă. Vei putea găti zilnic peste 3 ani. Greutate 7kg.

Îți recomandăm ECOZOOM Verde izolată cu fibră ceramică acolo unde portabilitatea este importantă, fie că gătești în aer liber, fie că o transporti  în portbagaj la ieșirile în pădure sau în drumeții. Gatire zilnică 3 ani. Greutate cca. 6kg.

 

 

0 comentarii

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare