Instrucțiuni de utilizare a sobei pe lemne ECOZOOM Verde

Postat de alexandru paicu pe

Soba pentru gătit pe lemne și carbuni Ecozoom verde este foarte eficientă și folosește puțin combustibil pentru cele mai multe sarcini de gătit.

Vreascurile găsite în jurul curții sau campingului sunt de obicei suficiente pentru nevoile tale de gătit.Cu 4  crengi uscate de aproximativ 2cm în diametru poți fierbe 5 litri apă în mai puțin de 20 de minute, si alte 3 crengi poti fierbe la foc mic 40 de minute. 

Vreascuri crengi soba racheta

Instrucțiuni pentru gătit

Eozoom Verde este mai puternic decat majoritatea arzatoarelor pe propan portabile. Ce nu știai, probabil, este că temperatura arderii în vatra de foc este la fel de ușor de controlat. 

Folosește mai multe crenguțe pentru putere mare (având grijă să nu blocheze fluxul de aer) și unul sau două crenguțe pentru putere mai mică. Retragerea crengilor din foc va scădea temperatura.

Folosește întotdeauna suportul exterior pentru lemne și alimentează focul lăsând doar vârful crengilor să ardă. Secretul este sa încurajezi fluxul liber de oxigen în jurul crengilor, care se încălzesc gradual și degajă gaze care ard eficient. 

Componente soba racheta Ecozoom Verde

Foloseste grătarul suport interior doar cand gătești folosind cărbuni. În rest, pentru arderea pe biomasa, suportul grătar interior nu este necesar. 


Opțiuni de gătit - Ecozoom VERDE este suficient de puternic și versatil pentru a găti într-o varietate de moduri. Cu utilizarea vaselor de gătit potrivite, Ecozoom iti permite să prăjești, să fierbi și să coci la fel ca un aragaz tradițional. Poate fierbe cu ușurință apă sau legume sote într-o tigaie si cu puțină practică te va ajuta să gătești sigur si eficient. 

Instrucțiuni de siguranță

ECOZOOM Verde trebuie utilizat numai în exterior. În nici un caz nu poate fi folosit pentru lumină , căldură sau gătit in interiorul încăperilor . 

În timp ce gătim în aer liber, este important să îndepărtăm toate elementele inflamabile jurul sobei. 

Nu se recomandă utilizarea gazului lampant sau a lichidului de brichetă la aprinderea sobei. 

În timpul utilizării prelungite, suportul pentru vase din fontă si corpul sobei rachetă vor deveni fierbinți. Nu le atingeți în timpul utilizării.

0 comentarii

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare