Interviu cu George, cel mai nou posesor al EcoZoom VERDE

Postat de Adrian Popa pe

 Despre produsele EcoZoom am tot vorbit pe blog, dar de această dată am lăsat unul dintre clienți să vorbească despre experiența sa cu SobaVerde. Ce crede George despre SobaVerde și ce recomandă el clienților EcoZoom? Te invit să afli în articolul de mai jos

Cine este George?

Cum a aflat George de EcoZoom România?

De ce a ales George SobaVerde?

Ce îi place lui George la SobaVerde?

Ce nu îi place lui George la SobaVerde?

Ce recomandă George clienților EcoZoom?

Cine este George?

George este manager la CUIB, un bistro din Iași,  fericit posesor a doi câini și un pasionat de grădinărit și al activităților în natură. Pe lângă faptul că este manager, George a lucrat ca bucătar la același bistro și este în continuare un pasionat de bucătărie. Cu o experiență vastă de gătit pe plite cu inducție și aragaze, George a ales să încerce și experiența de gătit pe SobaVerde

De ce a ales George SobaVerde?

„Acum vreo 2 ani mi-am cumpărat o sobă rachetă. Le găsești mai peste tot pe internet, sunt acele sobe negre în formă de L sudate dintr-o tablă mai groasă. Mi-am făcut treaba cu ea, când eram la țară preferam să gătesc pe ea în loc să stau în bucătărie la aragazul cu butelie. Față de un foc deschis, acest gen de sobă este un mare plus, focul este direcționat direct spre fundul vasului și consumi mai puține lemne decât pe un foc clasic, dar are dezavantajele ei. Pentru că este făcută doar dintr-o tablă sudată, soba în formă de L se încinge foarte tare, odată ce ai făcut focul nu poți să o mai muți până nu se răcește, iar vopseaua sare de pe ea după câteva utilizări.

soba profesionala verde

Când am auzit de EcoZoom VERDE, mi-am dat seama că este următorul pas față de soba sudată. Mai mult decât atât, mai sunt încă vreo 2 sau 3 produse similare cu SobaVerde, dar pot fi duble sau chiar triple ca preț, iar eu vreau să plătesc mai mult pentru produs și nu pentru brand, de aceea am ales SobaVerde”

Ce îi place lui George la SobaVerde?

„SobaVerde este cu totul diferită față de soba sudată, chiar dacă funcționează cumva pe același principiu. În primul rând este portabilă, chiar dacă ai făcut focul în ea, dacă te prinde ploaia afară, poți să o iei cu tine, să o pui undeva la dos și să continui să gătești fără probleme, lucru care nu se poate cu soba sudată, până nu se răcește nu poți să o muți. M-am bucurat să văd că nu se înfierbântă pe laterale, după o oră de gătit am încercat să țin mâna pe lateralul sobei și chiar dacă era caldă, nu era o temperatură insuportabilă.

Un lucru care m-a surprins a fost consumul foarte mic de lemne. Cu vreo 10 bețișoare putrezite am reușit să gătesc o friptură de pui fără probleme, nu cred că aș fi putut folosi altfel resturile alea de lemn.

 Ca un fan al vaselor de fontă, mi-a plăcut să văd că suportul de vas de deasupra este tot din fontă, asta mi-a inspirat calitate și m-am bucurat că am dat banii pe un lucru bine făcut.”

Ce nu îi place lui George la SobaVerde?

„Dacă am zis mai devreme că lateralele nu se încălzesc, ei bine fundul se înfierbântă. Nu am știut asta și masa de placaj pe care am așezat soba a pocnit. Nu a fost neapărat o problemă, am putut să mut soba fără probleme, dar de acum am să știu să o așez pe o suprafață care nu are probleme cu căldura, ca o bucată de granit de exemplu.

soba racheta profesionala

Cred că potențialul maxim al sobei se atinge cu lemne de esență mai tare. M-am bucurat că am reușit să gătesc cu niște lemn putrezit, dar data viitoare voi încerca un lemn cu putere calorică mai mare să văd cum se comportă soba”

Ce recomandă George clienților EcoZoom?

„În timpul gătitului nu aglomerati gura de foc cu multe lemne. Încercați să alegeți niște lemne lungi pe care să le împingi spre centrul focului pe măsură ce ard. Pentru cei care nu sunt obișnuiți cu vasele de fontă, aveți grijă de suportul de vase din partea superioară. După ce se răcește complet, puteți să curățați suportul din fontă și cu ajutorul unei cârpe să-l ungeți cu un strat subțire de ulei ca să țină cât mai mult în timp și să evitați ruginirea acestuia.

Dacă ești genul care vrea să fie independent de electricitate și de gaz SobaVerde este alegerea perfectă, iar dacă ai deja o sobă sudată, trebuie să încerci SobaVerde, este cu totul altă experiență.

soba profesionala racheta

Îi mulțumim lui George pentru timpul acordat, pentru feedback și pentru sfaturile date clienților. Dacă ești deja fericitul posesor al EcoZoom VERDE împărtășește cu noi și restul comunității experiența ta de gătit cu SobaVerde. Dacă nu ai încă produse EcoZoom, ce mai aștepți? Ia-ți un kit de gătit în aer liber EcoZoom ca să te bucuri de experiența gătitului într-un cadru prietenos și o ambianță plăcută alături de cei dragi.

Întreaga gamă EcoZoom îmbunătățește procesul de ardere prin izolarea termică a camerei de foc pentru a crește temperatura flăcării și pentru a forța arderea completă a combustibilului și implicit să reducă noxele emise. Mai mult decât atât, cu ajutorul Jet FlameSoba Verde devine și mai eficientă decât înainte. Pompând forțat aer în camera de ardere, obținem același efect Turbo ca la o mașină, mai multă putere, mai puțin combustibil ars. Nu în ultimul rând, cu ajutorul recuperatorului de căldură Pot Skirt , toată căldura va fi direcționată spre vasul pe care gătești și vei avea eficiență maximă în ardere.

Pentru mai multe detalii despre foc, ardere și cum funcționează Soba Verde, vă invităm să consultați articolul de mai jos 

Despre foc, cenușă și soba rachetă EcoZoom VERDE

Dacă ești deja fericitul posesor al unei sobe rachetă EcoZoom VERDE sau aștepți să ajungă curierul cu comanda ta, citește mai jos 13 sfaturi culese de la clienții noștri

13 SFATURI ADUNATE DE LA CLIENȚII NOȘTRI

EcoZoom este mai mult decât un arzător eficient, un lifestyle sau un mod de a-ți petrece timpul liber, este o mișcare globală. Suntem bucuroși sa o aducem mai aproape de tine

0 comentarii

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare