Hai să vorbim direct! 0753607998, Alex PaicuSfaturi pentru intreținerea sobei tale EcoZoom

Postat de Alexandru Paicu pe

Sobele pentru gătit Ecozoom sunt concepute și recunoscute pentru o rezistență deosebită în condiții grele. Ținem legătură cu clienții noștri încă de la începuturile Ecozoom USA.

EcoZoom a început să vândă sobe în iunie 2011, ceea ce înseamnă că primul nostru lot de arzătoare eficiente are peste zece ani. Fără îndoială, au dus câteva bătălii serioase: excursioniștii și pasionații de camping nu sunt cunoscuți că se feresc de zăpadă, ploaie, soare și gheață. Aşadar, cum rezistă sobele mai vechi?

Jake este un client EcoZoom care a scris o recenzie strălucitoare pentru Ecozoom Dura (Dura este numele comercial penru Ecozoom VERDE în pe continentul american). În zece ani, el folosește în continuare aragazul pentru prăjirea peștelui, gătirea fripturilor și chiar încălzirea apei pentru diverse nevoi menajere. Deși folosește sobă rachetă EcoZoom des, această este încă în stare excelentă.

Întreținerea este ușoară. Dacă a plouat și în orice situații în care suportul din fontă pentru vase a fost expus umezelii, recomandăm ungerea acestuia cu puțin ulei, folosind o cârpă sau șervețele de hârtie. Când folosesc aragazul pe lemne EcoZoom, aşez întotdeauna o foaie de folie de aluminiu sub tigaia sau oală cu care gătesc. Acest lucru ține deoparte funinginea de fundul tigăii, facilitând curățarea ”.


De-a lungul anilor, am învățat câteva mici trucuri care vă ajută să vă mențineți sobă rachetă EcoZoom la cele mai bune performanțe, în ciuda celor mai grele condiții de folosire la care ați putea-o supune. Unul dintre aspectele care fac arzătorul economic EcoZoom unic este capacul / suport de vase din fontă. Fontă este un metal foarte robust, greu și aproape indestructibil. Este foarte bine cunoscut pentru că este adesea folosit pentru a face tigăi și ceaune. Fontă este ceea ce face sobele noastre atât de durabile și de rezistente, dar module în care le tratați este esențial pentru viața acestora.


Nu utilizați săpun, detergent sau produse de curățare prea dure. Luați o cârpă umedă fără săpun și ștergeți corpul sobei după fiecare utilizare. Pentru a scăpa de acele bucăți încăpățânate de mâncare care s-ar fi putut revărsa din tigaie, frecați peste ele sare de mare grosieră și ștergeți-le cu cârpa. Asigurați-vă că ați uscat capacul din fontă înainte de a depozita arzătorul Ecozoom în portbagaj sau în debara. Elementul din fontă este acoperită de un strat de vopsea antirugină care, cu o utilizare frecventă și prelungită, se va arde în cele din urmă. Cu toate acestea, puteți păstra elementul din fontă să nu ruginească, îngrijindu-l așa cum ați îngriji o tigaie sau o tigaie din fontă, prin asezonarea acestuia. Asezonarea funcționează atât pentru a face fierul antiaderent - în cazul tigăilor și tigăilor -, cât și pentru a-l proteja de rugină. Puteți folosi diverse uleiuri, dar vă recomandăm ulei de in.


Păstrați sobă rachetă EcoZoom într-un loc uscat. Dacă nu îl veți folosi pentru perioade prelungite de timp, cel mai bine este să îl înveliți în ziare și să îl păstrați în cutia de carton cu care a venit. Altă varianta excelentă pentru depozitare este într-o găleată de vopsea sau metalică, dacă aveți una la dispoziție prin magazie.

Elementele naturii pot fi dure pentru unele echipamente de exterior, făcându-le să pară uzate în timp. Acoperirea Ecozoom protejează sobă ferită de umezeală corozivă și rugină, ajutând în același timp la păstrarea culorii originale după ore de gătit la temperaturi ridicate. Cu toate acestea, unii dintre utilizatorii noștri au raportat că vopseaua s-a desprins din fundul sobei Ecozoom. Acest lucru se întâmplă atunci când tăciunii nu au fost scoși din camera de ardere și sunt lăsăți să se stingă singuri în interiorul sobei. Pentru a evita deteriorarea inestetică a vopselei, asigurați-vă că îndepărtați jarul după ce finalizați gătitul.

Ai alte sfaturi pentru întreținerea sobei pentru gătit EcoZoom? Ne-am bucură să primim vești de la ține! Trimite-ne un e-mail la salut@ecozoom.ro și noi vom transmite mai departe descoperirile tale.

Gasesti aici articolul initial, pe blogul Ecozoom USA.

 

0 comentarii

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare