Despre camping și gătitul în natură

Geposted von Adrian Popa am

Cauți un instrument de gătit pentru camping? Te-ai săturat de buteliile de gaz? Vrei o metodă de gătit mai prietenoasă cu mediul? Ai vrea să știi că în cazul unei urgențe ești independent de rețeaua de electricitate și cea de gaz? Dacă una dintre întrebările de mai sus te-a pus pe gânduri, te invit să descoperi mai jos SobaVerde și restul produselor EcoZoom România

soba racheta ecozoom

Să te conectezi cu natura înseamnă în primul rând să te deconectezi de la viața ta cotidiană. Natura ne oferă libertatea de a explora, de a ne relaxa și de a ne reîncărca bateriile. Sobele noastre sunt produsul perfect pentru a găti în natură când stai la camping, mergi la pescuit sau vrei doar să te relaxezi. Produsele noastre sunt construite pentru transfer termic maxim  spre vasul cu care gătești, eficiență și durabilitate. Tehnologia rocket stove prin care este produsă SobaVerde forțează amestecului flăcării și a gazelor fierbinți într-o cameră de combustie izolată profesional. Rezultatul este o ardere eco-friendly care reduce consumul de combustibil și emisiile în timp ce crește cantitatea de căldură direcționată spre vasul în care gătești.

Gătitul în natură

În țările dezvoltate, sobele noastre sunt perfecte pentru gătitul în natură, camping sau în cazul urgențelor. Față de alte metode de gătit în natură, sobele noastre nu depind de gaz sau de o pregătire care necesită mult timp (precum în cazul unui grătar clasic). Sobele noastre funcționează cu lemne sau orice formă de biomasă ce arde (conuri de brad, știuleți de porumb, resturi vegetale etc.) și au o durată de viață de minim 5 ani.

Sobele noastre sunt economice, durabile și sigure de folosit. În momentul de față sobele ecozoom sunt vândute în SUA, Canada, Regatul Unit, Olanda, Belgia, Luxemburg, Australia, Japonia, Chile și Germania.

Suntem bucuroși că putem aduce produsele EcoZoom și pe piața din România.

soba racheta ecozoom

De ce ar trebui să-mi cumpăr o sobă EcoZoom?

Față de metodele clasice de gătit outdoor, sobele EcoZoom nu depind de gaz sau butelii de unică folosință. Poți să găsești în natură combustibilul de care ai nevoie, cu o mână de surcele poți găti cu succes o cină.

Portabile, puternice și ușor de folosit, sobele EcoZoom îți oferă o experiență ideală de gătit în natură.

Redescoperă focul pe lemne! Descoperă soba EcoZoom perfectă pentru tine în portofoliul nostru de produse aici!

soba racheta ecozoom

Pregătire în caz de urgență

Când avem ocazia de a întreba clienții noștri la ce vor să folosească SobaVerde, pentru mulți dintre ei răspunsul este „în caz de orice”. 

Unii dintre clienți vor să aibă o SobăVerde în cazul în care se regăsesc într-o situație fără curent electric sau gaz cu care să gătească. Altor clienți le place să gătească zilnic în curtea lor pe SobaVerde, dar se simt confortabil să știe că au o sobă pregătită să facă față unei situații de urgență fără electricitate și gaz. 

Alți clienți aleg să folosească SobaVerde doar ca un instrument de gătit când fac camping, dar se simt mult mai în siguranță știind că au o sobă EcoZoom acasă în cazul în care s-ar confrunta cu o situație de urgență. O sobă EcoZoom poate oferi o soluție eficientă de gătit în cazul unui eveniment neprevăzut. Doar cu o mână de vreascuri poți găti o întreagă masă pentru tine și familia ta.

soba racheta ecozoom

Întreaga gamă EcoZoom îmbunătățește procesul de ardere prin izolarea termică a camerei de foc pentru a crește temperatura flăcării și pentru a forța arderea completă a combustibilului și implicit să reducă noxele emise. Mai mult decât atât, cu ajutorul Jet FlameSoba Verde devine și mai eficientă decât înainte. Pompând forțat aer în camera de ardere, obținem același efect Turbo ca la o mașină, mai multă putere, mai puțin combustibil ars. Nu în ultimul rând, cu ajutorul recuperatorului de căldură Pot Skirt , toată căldura va fi direcționată spre vasul pe care gătești și vei avea eficiență maximă în ardere.

Pentru mai multe detalii despre foc, ardere și cum funcționează Soba Verde, vă invităm să consultați articolul de mai jos 

Despre foc, cenușă și soba rachetă EcoZoom VERDE

Dacă ești deja fericitul posesor al unei sobe rachetă EcoZoom VERDE sau aștepți să ajungă curierul cu comanda ta, citește mai jos 13 sfaturi culese de la clienții noștri

13 SFATURI ADUNATE DE LA CLIENȚII NOȘTRI

EcoZoom este mai mult decât un arzător eficient, un lifestyle sau un mod de a-ți petrece timpul liber, este o mișcare globală. Suntem bucuroși sa o aducem mai aproape de tine

0 Kommentare

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen