Despre soba compactă Firefly sau despre cum poți să gătești la lumina unui felinar

Geposted von Adrian Popa am

 

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să gătești în aer liber chiar și după apus? Noi avem soluția perfectă pentru tine, lanterna pe peleți Firefly răspunde cu succes cerințelor tale. Fie că vrei să gătești când ești la pescuit, la iarbă verde, pe munte sau chiar în curtea ta din spate, într-un cadru convivial și discret, soba compactă Firefly este tot ce ai nevoie.

În articolul de mai jos, vom prezenta mai multe situații în care soba compactă Firefly își face treaba mult mai bine decât un foc deschis sau un arzător pe gaz.

Lanterna pe peleți Firefly la pescuit

Soba compactă Firefly pe munte

Soba compactă Firefly la camping

Lanterna pe peleți Firefly în curtea ta

 

Lanterna pe peleți Firefly la pescuit

Ai stat toata ziua la pescuit, iar acum, la apus parcă ai mânca ceva dar nu ai vrea să pleci acasă pentru a continua să pescuiești. Un foc deschis nu ar fi o opțiune pentru că tot în jurul tău este umed, iar focul ar face prea mult zgomot și fum. Ai fi vrut să aprinzi soba ta portabilă cu gaz, dar butelia s-a terminat cu câteva ore înainte când ai vrut să îți faci o cafea. 

Ei bine, în această situație soba compactă Firefly te va lăsa să pescuiești cât timp dorești. Scoate soba din husa ei specială, aprinde peleții, lasă soba să se încălzească, montează partea superioară cu geamul panoramic și bucură-te de ambianța creată de aceasta. Dacă vrei ceva mai mult decât o băutură fierbinte, poți pregăti felul de mâncare pe care vrei să-l gătești chiar la lumina sobei. După ce ai terminat de gătit, nu e nevoie să stingi soba, bucură-te în continuare de lumina caldă a flăcării cât timp mănânci.

Soba compactă Firefly pe munte

Ai avut un traseu lung de urcare în prima ta zi de drumeție pe munte. Te mai așteaptă încă 2 zile de cutreierat crestele munților și ai avut grijă să îți calculezi cu precizie greutatea rucsacului tău. Știm cu toții că sunt câteva detalii care fac diferența dintre o drumeție plăcută și una mai puțin plăcută pe munte, printre acestea se numără bocancii, pelerina de ploaie și micile bombe calorice pe care le iei cu tine să poți cutreiera potecile montane fără griji. Ei bine, odihna pe timp de noapte poate fi la fel, dacă nu, chiar mai importantă decât echipamentul pe care l-ai luat cu tine. Ce ți-ai putea dori mai mult decât o masă și o băutură caldă înainte de culcare?

Fie că ai decis să cari cortul cu tine, sau să înnoptezi la o cabană de-a lungul drumeției tale, să iei soba compactă firefly, ce cântărește doar 1.5kg, ar putea fi un must-have pentru a-ți face experiența mai plăcută. Scoate soba din rucsac, dă-i foc, așteaptă să se încălzească, montează geamul panoramic și ești gata să gătești la lumina caldă a unei flăcări. A doua zi dimineață poți aprinde iarăși soba ca să te bucuri de o cafea fierbinte înainte de o nouă zi de drumeție.

Soba compactă Firefly la camping

Fie ca așteptai vacanța asta de un an de zile și ți-ai amenajat o autorulota, sau fie că ai decis să pui cortul în portbagaj ca să petreci un weekend departe de oraș, să iei cu tine soba compactă Firefly este mereu o idee bună.

 

Dacă în ultimul an, proiectul tău personal a fost să amenajezi sau să cumperi o autorulotă, sigur ți-ai dat seama că indiferent cât de mare ar fi rulota, spațiul din interior este prețios. Decât să montezi o plită cu gaz la care nu o să poți găti într-o poziție confortabilă și care îți va ocupa spațiul în care ai putea să montezi un frigider, ce zici de o soluție mult mai ieftină, sigură și confortabilă. După ce ai decis unde vei înopta, scoate mesele și scaunele pliabile, aprinde soba compactă firefly și poți începe să gătești. Pentru că vei găti în exteriorul rulotei, nu vei avea probleme cu spațiul îngust din interiorul rulotei și nici cu mirosul de mâncare care va pune stăpânire pe dormitorul tău pe roți.

Lanterna Firefly în curtea ta

Fie că a fost o zi caniculară și abia așteptai să vină răcoarea serii, sau fie că a fost o zi obișnuită de muncă și ai vrea să te destinzi altfel decât în fața televizorului, lanterna Firefly ar putea fi modalitatea perfectă de a-ți încărca bateriile în fiecare seară.

Soba compactă Firefly nu este strict legată de gătit, o poți aprinde în curtea ta și te poți bucura strict de lumina acesteia. Acum rămâne la alegerea ta cum vei vrea să te bucuri de aceasta. Poți să citești cartea pe care voiai de mult timp să o termini la lumina acesteia, sau poți să te bucuri împreună cu cei apropiați de un pahar de vin acompaniați de lumina caldă a flăcării. Sau, dacă ești pasionat, poți găti pentru tine și cei apropiați ție la aceasta dacă vrei să scapi de căldura din bucătărie.

Fă-ți cadou soba compactă lanternă Firefly!

În acest articol noi am prezentat doar niște ipostaze în care soba compactă Firefly s-ar descurca cu brio, dar opțiunile sunt nelimitate și ține de tine unde și în ce context vrei să folosești lanterna pe peleți soba compactă Firefly. 


Nu ezita, fă-ți cadou o sobă compactă Firefly și adună cât mai multe amintiri de neuitat la lumina flăcării acesteia.


EcoZoom este mai mult decât un arzător eficient, un lifestyle sau un mod de a-ți petrece timpul liber, este o mișcare globală. Suntem bucuroși sa o aducem mai aproape de tine
0 Kommentare

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen