Duminici de toamnă cu EcoZoom VERDE

Geposted von Adrian Popa am

 

Una peste alta a venit toamna. Fie că ne place sau nu, soarele de august arzător a plecat lăsând loc serilor răcoroase de octombrie în care ai nevoie să pui pe tine mai multe straturi de haine. Iarna se apropie până atunci mai sunt câteva momente pe care le putem petrece în natură, și cum poți să te bucuri mai bine de o duminică petrecută în pădure cu prietenii tăi decât cu o sobă rachetă EcoZoom VERDE?

 

De ce o sobă rachetă EcoZoom VERDE și nu un grătar?

 

Înainte de toate, un arzător eficient EcoZoom este mult mai discret. După o săptămână de muncă în care ești forțat să interacționezi cu oameni care nu îți sunt neapărat pe plac, parcă ți-ai dori ca în weekend să stai  în compania unei persoane dragi sau în compania grupului tău de prieteni apropiați cu care îți place să îți petreci timpul. O sobă rachetă EcoZoom VERDE va păstra acest cadru cât se poate de privat, deoarece nu emană fum. Nu va fi o invitație pentru alte grupuri gălăgioase sau pur și simplu iritante să se alăture lângă colțul vostru de pădure unde v-ați instalat, cum ar fi în cazul unui grătar sau foc deschis de exemplu.

 

Cu o sobă rachetă EcoZoom VERDE, nu ai nevoie să cumperi și să cari lemne de foc.

 

Dacă ai ales să ieși din oraș și să fugi în pădurea din proximitatea acestuia, cu soba rachetă EcoZoom VERDE nu va trebui să ai grija lemnelor de foc și a cărbunilor, tot ce ai nevoie pentru a face focul se va regăsi chiar în locul în care ai decis să te instalezi. De la crenguțe până la conuri de brad sau chiar știuleți de porumb, orice tip de biomasă poate alimenta soba rachetă EcoZoom iar aceasta va arde cât se poate de eficient. EcoZoom VERDE duce la fierbere o cantitate de 5l de apă în 28 de minute, folosind 400 de grame de lemn sau biomasă. În același timp, dacă locul în care ai decis să te instalezi nu este accesibil cu mașina, nu va mai trebui să cari cu tine saci de cărbuni sau lemne de foc deja cumpărate din supermarket sau din benzinării la suprapreț.

Vezi aici primii pași cu soba rachetă EcoZoom VERDE.

 

Cu soba rachetă EcoZoom VERDE petreci mai puțin timp cu focul și mai mult cu cei dragi!

 

În comparație cu un foc deschis, soba rachetă EcoZoom Verde te va scuti de căutatul, căratul și spartul lemnelor de foc și în același timp, nu va mai trebui să sapi sau să cauți pietre pentru a improviza o vatră de foc. În comparație cu un grătar clasic, nu vei mai pierde atât timp cu făcutul focului până se face jar ca să adaugi cărbunii după. Totul se va întâmpla chiar sub ochii tăi, soba rachetă EcoZoom verde nu se încinge pe pereții exteriori și nu elimină fum, așa ca poți să te apropii de ea fără a exista vreun risc de incendiu. Iar tot acest timp pe care îl economisești îl vei dedica momentelor care cu adevărat contează, momentelor petrecute lângă persoanele dragi ție.

Nu în ultimul rând, nici tu nici prietenii tăi nu vă veți umple de fum ca în cazul uni grătar sau foc deschis. Este simplu sa faci un foc cu EcoZoom, mai ales daca citesti si respecti instructiunile de utilizare

Ce poți găti cu o sobă rachetă EcoZoom VERDE?

 

Orice! Aici te lăsăm pe tine să decizi, fii creativ, imaginația ta este limita. Pe lângă faptul că poți găti orice se gătește de obicei pe un grătar sau la un foc deschis, diametru suportului de fontă este de 26 de cm și e ideal pentru vase medii, de până la 6-10 porții. Poți fierbe, prăji, carameliza. Poți face orice faci pe un aragaz normal. Noi am fiert sarmale la oală sub presiune, am făcut mămăligă, pilafuri, wok asiatic, etc.

 

Și înainte de a pleca acasă

 

Dacă deja ai terminat de gătit și grupul tău a terminat de mâncat dar ți-a mai rămas timp și vrei să prelungești puțin această după amiază petrecută la pădure, poți arde rășini aromatice, după ce ai stins focul și ai rămas cu jar. Vatra izolată va păstra jarul suficient de mult cât să poți experimenta cu amestecuri de rășini aromatice. Acestea au un efect calmant și foarte plăcut în întâlnirile în natură.

EcoZoom este mai mult decât un arzător eficient, un lifestyle sau un mod de a-ți petrece timpul liber, este o mișcare globală. Suntem bucuroși sa o aducem mai aproape de tine.

 

1 Kommentar


  • Bună ziua!

    Doresc sa știu dimensiunile dispozitivului ecozoom, în special diametrul din partea superioara, unde se așează cratiță, oala, etc…
    Ce greutate suporta dispozitivul…?
    Poți pune un ceaun cu 20 litrii de ciorba?

    Dan SPERMEZAN am

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen