Despre fabrica unde este produsă soba rachetă EcoZoom VERDE

Posted by Adrian Popa on

 

Am vorbit mult despre Soba rachetă EcoZoom VERDE, despre cum a fost concepută, despre ce nevoi acoperă, despre cum este utilizată și despre impactul pozitiv pe care îl are la nivel mondial. Despre ce nu am vorbit încă este cum și unde este fabricată soba rachetă EcoZoom VERDE. Vă invităm să aflați mai multe detalii despre SSM COOK, fabrica în care este produsă soba rachetă EcoZoom VERDE:


Ce este SSM


Echipa și partenerii SSM


Gătitul cu o sobă cu ardere curată


Produsele SSM


Fabricarea produselor SSM


Soba rachetă EcoZoom VERDECe este SSM?

sobă-rachetă-fabrică

 

SSM este liderul de piață în fabricarea și distribuția de sobe rachetă din lume. Fabrica SSM este localizată în orașul Shengzhou, China, și are peste 18.000 m2 în care se află 2 linii de producție. SSM se axează pe dezvoltarea, designul, producția și exportul de sobe cu ardere curată destinate activităților outdoor. Profesionalismul și performanța celor de la SSM COOK sunt recunoscute la nivel internațional. Aceștia primesc titlul de International Energy Champion în cadrul Ashden Awards pentru energie sustenabilă și Special Achievement Award din partea Agenției de Protecție a Mediului din S.U.A (EPA).


Echipa și partenerii SSM

Cu mai bine de 40 de ani de experiență în dezvoltarea și fabricarea sobelor cu ardere curată, SSM a reușit să perfecționeze procesul tehnologic de producere a sobelor rachetă. Echipa SSM este determinată să ofere produse de uz casnic de calitate bazate pe energie curată și sustenabilă consumatorilor din întreaga lume.


Pentru a continua procesul de îmbunătățire a tehnologiilor pe care le folosesc, echipa SSM cooperează cu Institutul de Cercetare Aprovecho, Berkeley Air Monitoring Group, Nepal AEPC, US Environmental Protection Agency (EPA), etc. SSM COOK cooperează cu o rețea întreagă de distribuitori, dealeri și organizații caritabile. Prin promovarea sobelor cu ardere curată fabricate de SSM, rețeaua de distribuție reușește să schimbe vieți atât în țările subdezvoltate cât și în cele din țările dezvoltate. În momentul de față, produsele SSM sunt distribuite în America de Nord, Asia de sud est, Africa și Europa, unde clienții sunt complet satisfăcuți de calitatea produselor oferite de aceștia

Gătitul cu o sobă rachetă cu ardere curată

În întreaga lume 3 miliarde de oameni încă gătesc sau se încălzesc prin intermediul focului deschis. Asta înseamnă eficiență de ardere scăzută, încălzire lentă și fum toxic ce înseamnă efecte dăunătoare atât asupra sănătății cât și a mediului. Echipa SSM speră ca prin furnizarea de sobe rachetă cu ardere curată pot schimba modul în care acești oameni trăiesc și, în cele din urmă, să facă lumea un loc mai bun.

Echipa SSM își propune să dezvolte sobe cu ardere curată și mai rentabile și să descopere metode de a le populariza și a le face mai accesibile prin intermediul partenerilor săi.

Produsele SSM

Întreaga gamă de producție a sobelor cu ardere curată SSM cuprinde sobe ce funcționează pe peleți, biomasă, cărbune și accesorii. În procesul de dezvoltare a sobelor rachetă cu ardere curată SSM, designul lor ingenios asigură arderea completă a combustibilului, reduce fumul și emisiile toxice pentru a reduce riscul de boli și implicit pentru a salva vieți.

Utilizarea de sobe rachetă cu ardere curată ajută utilizatorii să reducă atât costurile cât și timpul petrecut pentru procurarea combustibil, ceea ce se traduce în creșterea calității standardului de viață. În același timp, sobele rachetă cu ardere curată SSM contribuie la diminuarea procesului de defrișare prin faptul că acestea ard orice tip de biomasă în cel mai eficient mod cu putință. Mai mult decât atât, gătitul cu sobe rachetă cu ardere curată SSM reduce semnificativ emisiile de gaze cu efect de seră și carbon negru, ceea ce le face prietenoase cu mediul înconjurător.

Fabricarea produselor SSM

În dezvoltarea produselor sale, echipa SSM se concentrează în îmbunătățirea eficienței combustiei și a reducerii emisiilor. Tehnologia de top folosită de cei de la SSM în procesul de producție îi diferențiază față de alți producători de pe piață.

 Sursă foto : SSM COOK

Designul profesional și calculele din spatele unei sobe rachetă cu ardere curată SSM asigură funcționarea perfectă a acesteia. Un calcul precis este imperativ necesar în producția de sobe rachetă cu ardere curată. În timpul procesului de dezvoltare a unei noi sobe rachetă cu ardere curată, experții SSM evaluează cu strictețe mărimea și greutatea sobei. În acest proces sunt luate în considerare lățimea, diametrul, circumferința sobei, suprafața camerei de ardere. Echipa SSM prototipează și testează fiecare model de sobă rachetă cu ardere curată pentru a nu permite ca o eroare de calcul să conducă la erori de funcționare a acesteia.

Materialele de calitate din care sunt fabricate sobele rachetă cu ardere curată SSM garantează rezistență și durabilitate. Pentru a garanta durabilitate și rezistență produselor lor, echipa SSM alege în procesul de producție cele materiale de cele mai înaltă calitate. Acestea asigură că sobele rachetă cu ardere curată SSM nu se vor deforma, nu vor rugini sau strica în timp. În același timp, produsele SSM primesc o perioadă de garanție între 3 și 5 ani.

Sobele cu ardere curată SSM sunt fabricate cu ajutorul celor mai avansate echipamente automatizate din domeniu. Fabrica SSM este echipată cu echipamente avansate ce cresc eficiența procesării materialelor în realizarea sobelor rachetă.

Controlul de calitate a produselor SSM asigură că fiecare sobă rachetă livrată respectă standardul de calitate promis. SSM COOK are un control strict de calitate ce asigură că fiecare componentă a unei sobe rachetă este de cea mai înaltă calitate. Experiența în domeniu și deplina înțelegere a tehnologiei sobelor rachetă ajută echipa SSM să aibă un control al calității superior față de celelalte produse de pe piață.

Soba rachetă EcoZoom VERDE 

sobă-rachetă-grătar

 

Precum celelalte produse SSM, soba rachetă EcoZoom VERDE a fost fabricată din materiale de cele mai înaltă calitate și a trecut controlul riguros de calitate a celor de la SSM. Mai mult decât atât, soba rachetă EcoZoom VERDE este prietenoasă cu mediul prin emisiile scăzute de Co2 dar și sigură de utilizat, fără efecte negative asupra sănătății, prin arderea completă a combustibilului. Soba rachetă va arde biomasa în cel mai eficient mod cu putință pentru ca tu să te bucuri de o masă fierbinte alături de cei dragi fără sa ai grija lemnelor sau cărbunilor de foc.


Soba rachetă EcoZoom VERDE are un consum redus de combustibil, poate arde orice tip de biomasă, arde complet masa lemnoasă și degajă cu 80% mai puțin fum. Toate acestea vin sub forma unei construcții robuste care este prevăzută cu izolație profesională, dar și portabilă în același timp.


Cu dimensiuni de 30x30x30 cm și cu mânere de metal cu grip de lemn, soba rachetă EcoZoom VERDE poate fi transportată oriunde vrei să te bucuri de experiența unui foc pe lemne. Mai jos îți prezentăm 10 motive pentru care soba rachetă EcoZoom VERDE merită cumpărată

 10 motive să îți cumperi chiar acum o sobă rachetă pentru gătit pe lemne ECOZOOM

Pentru mai multe detalii despre foc, ardere și cum funcționează soba rachetă EcoZoom VERDE, vă invităm să consultați articolul de mai jos 

Despre foc, cenușă și soba rachetă EcoZoom VERDE

Dacă ești deja fericitul posesor al unei sobe rachetă EcoZoom VERDE sau aștepți să ajungă curierul cu comanda ta, citește mai jos 13 sfaturi culese de la clienții noștri

13 SFATURI ADUNATE DE LA CLIENȚII NOȘTRI

Pentru mai multe tehnici de foc deschis pe lemne, îți recomandăm articolul de mai jos

Soba rachetă EcoZoom VERDE și alte tipuri de foc în natură


EcoZoom este mai mult decât un arzător eficient, un lifestyle sau un mod de a-ți petrece timpul liber, este o mișcare globală. Suntem bucuroși sa o aducem mai aproape de tine

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published