SSM la nivel internațional

Posted by Adrian Popa on

Nu de mult am vorbit despre fabrica SSM, unde este fabricată soba rachetă EcoZoom VERDE. Astăzi vă invităm să descoperiți în articolul de mai jos recunoașterea internațională de care are parte SSM


Ce este SSM

SSM și CCA

SSM și Prințul Charles

SSM și Tibbetts awards

Soba rachetă EcoZoom VERDECe este SSM


SSM este o afacere privată deținută de familia Shen cu peste 40 de ani experiență în domeniul sobelor de uz casnic. SSM este cel mai mare producător de sobe de uz casnic din China, în 2008 înregistrează un venit de peste 2 milioane de dolari și 100 de angajați, iar în 2014 venitul crește la 6.7 milioane de dolari și 160 de angajați, dintre care 2 treimi sunt femei. SSM crede în fabricarea și distribuirea sobelor rachetă cu ardere curată de cea mai înaltă calitate cu scopul de a-și fideliza clienții și de a oferi alternative noi pe piață. Sobele rachetă cu ardere curată SSM sunt concepute să protejeze sănătatea utilizatorilor, mediul înconjurător și să poată fi achiziționate la prețuri accesibile în funcție de regiunea geografică unde sunt distribuite.SSM și CCA


CCA scrie despre SSM ca fiind un partener cheie în dezvoltarea pieței de sobe rachetă cu ardere curată. SSM distribuie sobe rachetă cu ardere curată prin intermediul CCA în America de Nord, America latină și Caraibe, Africa sub-sahariană, Orientul mijlociu, Nordul Africii, Asia de Est, Pacific și Asia de sud.


Unul dintre cele mai de succes proiecte implementate de SSM în cadrul alianței CCA este Burn Manufacturing Company, „sobe ce salvează vieți”


În 2014 BURN lansează prima și singura linie de producție a sobelor rachetă în Kenya. BURN este în momentul de față singura companie ce produce sobe rachetă cu ardere curată din Africa sub-sahariană. Fabrica lor alimentată de energie provenită din panouri solare are o capacitate de producție de 45,000 de sobe rachetă cu ardere curată pe lună și are peste 400 de angajați, dintre care 60% sunt femei. BURN reușește în termen de mai puțin de 10 ani să devină o afacere de succes și să ofere sobe cu un real impact social, financiar și asupra mediului înconjurător. Un studiu recent realizat de UC Brekeley arată că o investiție de 40 de dolari americani într-o sobă rachetă cu ardere curată Jiko reduc cheltuielile comunității cu peste  1000 de dolari.


În următorii 3 ani, BURN dorește să se extindă și spre piețele din Tanzania, Uganda, Zambia, DRC, Nigeria și Ghana. În același timp, BURN își propune să lanseze 5 noi produse și să crească capacitate de producție a fabricii din Kenya de la 45.000 la 120.000 de sobe pe lună.


Gătitul pe arzătoare cu ardere curată este un element cheie în atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale U.N. BURN precizează că prin dezvoltarea, producția și distribuirea de sobe cu ardere curată se ajută la atingerea a 10 obiective din cele 17 formulate de ONU în 2015. Acestea sunt obiectivele ce țin de, eliminarea sărăciei și a foametei, accesul la sănătate și educație de calitate, muncă decentă și dezvoltare economică, energie curată și accesibilă, comunități și orașe sustenabile, acțiune climatică și viața terestră.


Mai jos am atașat un grafic cu realizările BURN până în prezent.
SSM și prințul Charles 

 

Soba rachetă cu ardere curată produsă de SSM în parteneriat cu Centrul de Cercetare Aprovecho s-a făcut remarcată în cadrul premiilor internaționale pentru energie regenerabilă Ashden din anul 2009 și a câștigat premiul Global Energy Champion Award. Comparativ cu sobele clasice, soba rachetă cu ardere curată propusă de cei de la SSM poate reduce emisiile de CO2 cu 1.5 tone pe an, poate economisi în exploatare 50% din cantitatea de lemn și reduce emisiile de monoxid de carbon și alte substanțe nocive cu peste 70%.


Premiul a fost acordat de către Prințul Charles, Prince of Wales, iar fondatoarea premiilor Ashden a declarat că ”Aceste sobe au creat beneficii sociale și de mediu importante și au fost remarcate de către juriul Ashden”


Ashden Renewable Energy Award a fost înființat în 2001 de către Ashden Trust Company cu sediul în Regatul Unit. Acest concurs își propune să încurajeze țările din întreaga lume să dezvolte energie regenerabilă și să recunoască pe cei ce au adus contribuții remarcabile în utilizarea energiei regenerabileTibbetts awards.


Institutul de cercetare Aprovecho primește în ianuarie 2021 Tibbetts Award acordat de US Small Business Administration. Premiul a fost acordat pentru impactul economic și social major de produsele dezvoltate prin intermediul fondurilor SBIR (Small Bussines Innovation Resarch) acordate de EPA (Agenția Americană de protecție a mediului).

Cu ajutorul acestor fonduri, Centrul de cercetare Aprovecho a dezvoltat următoarele produse:


-The Jet-Flame care crește eficiența arderii

-Un generator termoelectric răcit cu aer

-un precipitator electrostatic la un preț accesibil și ușor de curățat

-soba integrată


Toate acestea au fost realizate în parteneriat cu SSM, care le va produce pe scară largă la un preț rezonabil.


Soba rachetă EcoZoom VERDE 

sobă-rachetă-unboxing

 

Precum celelalte produse SSM, soba rachetă EcoZoom VERDE a fost fabricată din materiale de cele mai înaltă calitate și a trecut controlul riguros de calitate a celor de la SSM. Mai mult decât atât, soba rachetă EcoZoom VERDE este prietenoasă cu mediul prin emisiile scăzute de Co2 dar și sigură de utilizat, fără efecte negative asupra sănătății, prin arderea completă a combustibilului. Soba rachetă va arde biomasa în cel mai eficient mod cu putință pentru ca tu să te bucuri de o masă fierbinte alături de cei dragi fără sa ai grija lemnelor sau cărbunilor de foc.


Soba rachetă EcoZoom VERDE are un consum redus de combustibil, poate arde orice tip de biomasă, arde complet masa lemnoasă și degajă cu 80% mai puțin fum. Toate acestea vin sub forma unei construcții robuste care este prevăzută cu izolație profesională, dar și portabilă în același timp.


Cu dimensiuni de 30x30x30 cm și cu mânere de metal cu grip de lemn, soba rachetă EcoZoom VERDE poate fi transportată oriunde vrei să te bucuri de experiența unui foc pe lemne. Mai jos îți prezentăm 10 motive pentru care soba rachetă EcoZoom VERDE merită cumpărată

 

10 motive să îți cumperi chiar acum o sobă rachetă pentru gătit pe lemne ECOZOOM


Pentru mai multe detalii despre foc, ardere și cum funcționează soba rachetă EcoZoom VERDE, vă invităm să consultați articolul de mai jos 


Despre foc, cenușă și soba rachetă EcoZoom VERDE


Dacă ești deja fericitul posesor al unei sobe rachetă EcoZoom VERDE sau aștepți să ajungă curierul cu comanda ta, citește mai jos 13 sfaturi culese de la clienții noștri


13 SFATURI ADUNATE DE LA CLIENȚII NOȘTRI


Pentru mai multe tehnici de foc deschis pe lemne, îți recomandăm articolul de mai jos


Soba rachetă EcoZoom VERDE și alte tipuri de foc în natură


EcoZoom este mai mult decât un arzător eficient, un lifestyle sau un mod de a-ți petrece timpul liber, este o mișcare globală. Suntem bucuroși sa o aducem mai aproape de tine0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published