5 módon élvezheti a zöld ecozoom rakéta kályháját!

alexandru paicu tette közzé ekkor:

 

Ön rendelt www.ecozoom.ro egy zöld Ecozoom rakétakályha. Megérkezett, gondosan csomagolva 2 sor kartonba, utasításokkal a doboz oldalán.

Már tudja, hogy a zöld Ecozoom egy fa kályha. A tűz gödör szakszerűen szigetelt, Kerámia rost vagy kerámia blokk, égő hatékony, nincs füst. Oké, hogyan hozzuk be dolgozni? Összegyűjtöttük a tapasztalat 5 ötleteket, hogy élvezze a hatékony zöld ecozoom kályha minden nap.

1. Szakács lehet a fanyilvánvalóan.

Használja az udvaron, a kertben, az erdőben, a tengerparton, az erkélyen, mindig kívül. Lehet forralni, sütni, karamellizálni. Bármit megtehetsz egy hagyományos tűzhelyen. Sarmale-t főztünk egy nyomástartó tűzhelyben, pipacsokat, pilafuri-t, Ázsiai wok-ot stb. az öntöttvas tartó átmérője 26 cm, ideális közepes edényekhez, legfeljebb 6-10 adagig.

2. Sakkban tarthatja a szúnyogokat

Meg lehet égetni a körülötted lévő nedves gallyakat. A levendula, bazsalikom vagy rozmaring gallyakat égetheti. Füstje el fogja vezetni a szúnyogokat az asztalától vagy a sátrától.

3. Sterilizálhatja a vizet

Kis mennyiségű víz esetén hatékony folyamat a sterilizálás forrással. Tudta, hogy a zöld Ecozoom-ot úgy tervezték, hogy 5 liter vizet forraljon 28 perc alatt? Ne felejtsd el használni a kemény fából készült gallyakat, száraz, vastag, mint a kezed hüvelykujja.

4. Lehet, hogy egy ellenőrzött tűz

Gyakran rájövünk, hogy feladtuk a tűz örömét, mert nehéz lehet irányítani, vagy akár illegális elindítani. Green Ecozoom egy tűztér optimalizált éget ellenőrzött fa gallyak, ideális kültéri ellenőrzött tűz. Helyezze a tűzhelyet szilárd felületre, távol a gyújtóanyagoktól, és élvezze a tiszta, füstmentes lángot. Megetetheted a patkókat és a kályhát.

5.Aromás gyantákat égethetmiután eloltotta a tüzet és megégett. A szigetelt kandalló elég hosszú ideig tartja a hamut ahhoz, hogy kísérletezzen aromás gyanta keverékekkel. Nyugtató és nagyon kellemes hatásuk van a természetben tartott találkozókon.

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni