Hai să vorbim direct! 0753607998, Alex Paicu10 ok az ECOZOOM fatüzelésű rakétakályha vásárlására

Adrian Popa tette közzé ekkor:

Bár furcsának tűnik, Romániában kevés a hordozható és hatékony fatüzelésű kályha. Ennek oka az lehet, hogy soha nem fogyott a fa. Hagyományosan bakancs típusú kályhákon és nyitott kandallókon főzték, közvetlenül a tűz felett.

Csak nemrég jöttem rá, hogy a fa értékes erőforrás, és hogy a természetben egyre nehezebb tüzet gyújtani. A tűz olyan luxus lett, amely különleges területeket, különös figyelmet igényel, és amely már senki számára nem elérhető és soha nem elérhető. Természetes tény, hogy a család tüze, a kandalló tüze, a napi tűz a palack vagy a konyhában lévő tűzhely kék lángjának sípjává változott.

A tüzet a tévé pótolta. A kandallók ritka kiegészítők. A modernitás a legegyszerűbb örömet rabolta el tőlünk, a láng meggyújtásától, a fa szagától. A tűz terápiás, és az alábbiakban elmagyarázzuk, miért kell mindennap élvezni. Ez egyszerű.

Az EcoZoom GREEN rakétakályha használatával 10 okot kínálunk a tűz élvezetére.

1. Ingyenes üzemanyag. Ne hordja a fát.

Bármely biomasszát felhasználhat száraz. Kúpok, kidőlt ágak, szőlő- és fatisztító törmelék, mezőgazdasági törmelék. Van üzemanyag a lábánál, bárhol.

2. Hatékony és szabályozott égés. Nincs füst a szemben.

Az EcoZoom kandalló kerámia szálakkal van szigetelve, ami azt jelenti, hogy az égési hőmérséklet jóval magasabb, mint a szokásos szabadtéri tűz esetén. Az égés hatékonyabb, égetlen gázok, azaz füst nélkül. Nem fogja zavarni családját vagy kempingszomszédjait.

3. Hordozható és tartós. 6kg. Mindenhová magaddal viszed.

soba kompakt rakéta

Tárolja az EcoZoom GREEN tűzhelyet a csomagtartóban, a teraszon, a nyári konyhájában. Látni fogja, hogy 30 cm oldalú kockaként helyet foglal. gyönyörű tárgy, amely vonzza a figyelmet és beszélgetéseket indít. "Hogyan, egy lyukas vödör? Igen, hatékony tűzhely, hadd mutassam meg" :)

4. Acél, öntöttvas, kerámia / kerámia szál. Tartós anyagok.

soba rakéta alkatrész ecozoom zöld

A törékeny és palackfogyasztó hordozható gázégőkkel ellentétben az EcoZoom VERDE rakétakályha tartós anyagokból készül. Habár 3 év garanciával rendelkezik, ezt a hordozható kályhát legalább 10 évig fogja használni. Ha pedig előfordul, hogy valamelyik alkatrész meghibásodik, vegye fel velünk a kapcsolatot a salut@ecozoom.ro e-mail címen, és mi mindent megteszünk annak cseréje érdekében.

5. Stabil, nem melegszik fel. Főzz anélkül, hogy félnéd magad.

hatékony stabil rakétakályha

Egyszerű keresés során különféle hegesztett égőket talál a neten. Vigyázz, pirosak lesznek, ami veszélyes lehet rád vagy gyermekeidre. Az EcoZoom egyszerű, a kandalló szigetelt. A külső acélköpeny hosszan tartó használat közben kissé felmelegszik, de nem annyira, hogy égési sérüléseket okozzon. Valójában, ha kevesebb mint egy órán belül főz, félelem nélkül megérintheti a felszínt. A felépítés stabil, és nehéz edényeket képes támogatni, például 10 literes edényeket. Az öntöttvas edénytartó speciális alakú, amely lehetővé teszi bármilyen típusú edények használatát, domború vagy egyenes fenekű.

6. Szakmai. 6 főre főz. 1 kg fa 5 perc vizet forral fel 28 perc alatt.

soba hatékony rakéta ökozoom zöld

Ne tévesszen meg az EcoZoom tűzhely kis mérete. Használjon 10 literes gyorsfőzőt, és meglátja, hogy nagyon gyorsan főzhet a családjának és a baráti társaságnak. Szavunkra vehet, örülni fognak. Az EcoZoom hatékony és hatékony.

7. Barátságos a gyerekekkel. Tanítsa meg nekik, hogyan kell biztonságosan használni a tüzet.

hordozható nyári konyhai rakétakályha

Kevés olyan gyerek van, aki még mindig tudja, hogyan kell tüzet gyújtani, és ez normális. Az EcoZoom segítségével megmutathatja gyermekeinek, hogyan kell biztonságosan meggyújtani a fatüzet. Látni fogja, hogy boldogok, az összes gyermek örül, ha látja, hogy a láng táncol, bekeverik a parazsat, vizet forralnak egy teához vagy pattogatott kukoricát készítenek. A tűz varázslat a gyermekek számára, és kötelessége megteremteni azokat a feltételeket, hogy biztonságosan játsszanak a tűzzel.

8. A helyi, megújuló erőforrások minimumát használja fel. Sem palack, sem tömlõ, sem költség, sem hulladék.

az ökozoom hatása


Fontos, hogy tisztában legyünk a lábnyomunkkal. Használja az EcoZoom égőt, és meglepődve állapítja meg, hogy egy kávé elkészítéséhez 4 fenyőtobozra van szüksége. Vagy hogy 3 gallyat használhat, akkora, mint egy hüvelykujj, és 30 cm hosszú, 2 fő részére történő grillezéshez. Szinte hihetetlen, hogy mennyi üzemanyagot fog használni, és ez fontos. Nincs több fa keresés az erdőben, csak egy száraz gally a mellette lévő első fától. Javasoljuk a fákat, hogy vőlegényezzék, és soha ne vágják őket üzemanyagként. Mi lenne, ha mindenki a ZÖLD EcoZoomot használná az erdőben, nyaraláskor, a tengerparton? Sem palack, sem gondatlanul elhagyott kandalló, sem tűz.

9. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező szakemberek építették. Ne játsszon és ne kísérletezzen, menjen biztonságban.


Tudnia kell, hogy az EcoZoom kutatási erőfeszítésekből és kísérletekből született nehéz körülmények között, ahol az emberek nem férnek hozzá gázhoz vagy fához. Optimalizált kialakítással, minimális alkatrészekkel, az évekig tartó használat ellen, teljesen különbözik attól, amit valaha is kipróbált. Az EcoZoom született Aprovecho kutatóintézet, híres a hatékony fatüzelésű tapasztalatokról.

10. Tisztességes ár, amely gyorsabban megtérül, mint amire számíthat.

Rendben, tudjuk, hogy az EcoZoom égő ára nem a legalacsonyabb, különösen akkor, ha megszokta az ón játékokat és az eldobható palackokat, amelyek akkor érnek véget, amikor a világod drágább. Az EcoZoom ár a legjobb minőségű anyagokat és 3 év garanciát fedezi.

Ez nem azt jelenti, hogy 36 hónap múlva másikat kell vásárolnia. Felejtsd el a tervezett kopást, és élvezd az élettartamra tervezett technológiát, amely ingyenes üzemanyagot használ, barátságos a munkához és látványos eredményt nyújt.

Tudod mit? Ha nem elégedett, ingyen visszaküldheti.

Jó tudni, hogy az EcoZoom USA társadalmi vállalkozás, és az EcoZoom nyereségének egy része közösségi projektekhez jut.

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a következő címen: salut@ecozoom.ro bármilyen kérdése van, és örömmel válaszolunk Önre.

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni