Mi a hatékony rakétagyújtó és miben különbözik a szabadtéri tűztől?

alexandru paicu tette közzé ekkor:

A rakétakályha felépítésének módja nagyon egyszerű, az alján légbeömlővel van ellátva, fölötte van az égéstér és egy függőleges égéstér. Ami megkülönbözteti az Ecozoom rakétakályhát a többi égőtől, az az égéstér professzionális szigetelése. Ez a fajta szigetelés több évtizedes kutatás eredménye, és növeli az égéstér hőmérsékletét a tiszta, erősebb, hatékonyabb tűz biztosítása érdekében, és a fa hiányos elégetéséből származó mérgező gázok nélkül. Ugyanakkor ennek a szigetelésnek köszönhetően az égő külseje nem melegszik fel, így használat közben megérintheti és elkerülheti az előre nem látható balesetek kockázatát.

 Ennek ellenére itt van 3 ok arra, hogy vigyünk magunkkal egy hatékony égőt, amikor kimegyünk a természetbe.

1.  A hatékony égő diszkrét

Ha Ön az a fajta, aki kimegy a természetbe, hogy élvezze a békét és a baráti társaságot, akkor a hatékony Ecozoom égő garantálja, hogy mások nem látják meg távolról. Diszkréten, a hatékony Ecozoom égő teljesen megégeti a használt fát, nem szünteti meg a füstöt, és 60% -kal kevesebb CO2-t bocsát ki, mint egy klasszikus égő. Nincs tűzveszély, nincs ásás vagy kövek keresése.

2.  Hatékony égővel bármilyen típusú biomasszát elégethet.

A hatékony égő sokkal kevesebb fát használ fel, mint egy szabad tűz, csak egy maroknyi szőlővel lehet teljes ételt főzni. A GREEN ecozoom 5 liter vizet forral fel 28 perc alatt, 400 gramm fa vagy biomassza felhasználásával. Megtakarít a faanyag keresésével, hordozásával, vágásával és törésével járó gondoktól. Ugyanakkor bármilyen típusú biomassza felhasználható, a keményfától a szőlőig, a fenyőtobozig vagy akár a kukoricacsutkáig.

 

3. A hatékony Ecozoom égő robusztus, tartós és hordozható

 A hatékony Ecozoom VERDE égő robusztus felépítésű, 3 éves működésre tervezték. Öntöttvas tartóval rendelkezik, 6 edénytüskével, professzionális szigeteléssel, tűzálló kerámia / kerámia szálakkal szemben, 1000 Celsius-fokig ellenállóan, és megerősített vázzal a tartósság érdekében. A 30x30x30 centiméteres, 6 kg súlyú, hatékony acél- és fa fogantyúkkal rendelkező Ecozoom VERDE ideális az autó csomagtartójában, hogy bármikor kéznél legyen.

Az Ecozoom több, mint hatékony égő, életmód vagy a szabadidő eltöltésének módja, ez egy globális mozgalom. Örülünk, hogy közelebb hozhatjuk magához.

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni