Hogyan építsünk saját rakéta kályha, mit kell figyelni, hogy

alexandru paicu tette közzé ekkor:

Az ecozoom rakétakályhák kulcsfontosságú eleme egy professzionálisan szigetelt égéstér. Ha keres rakéta kályha tervez DIY vagy mérlegelésekor kereskedelmi lehetőségek, győződjön meg róla, hogy fontolja meg annak fontosságát, hogy a megfelelő szigetelés.

Csak néhány billentyűleütést igényel, hogy gyorsan megtanulja, hogyan kell saját fa kályhát építeni. Az interneten nem hiányoznak a " DIY "(build yourself) rakétakályhák tervezésére vonatkozó tervek vagy a hatékony kályha építésére vonatkozó lépésről-lépésre vonatkozó utasítások.

A technológia nyilvános, és arra biztatjuk Önt, hogy kísérletezzen a rakétakályha építésének módjával, valamint azokkal a részletekkel, amelyek annyira érdekessé teszik a koncepciót. Valójában ez nagyon egyszerű, sokat tanulhat a saját hatékony fa kályha építéséből. Ami nem olyan egyszerű, hogy eldöntsük, melyik típusú rakétakályha a legmegfelelőbb az Ön számára: egy egyszerű DIY design egy kávédobozból vagy egy kültéri konyhai tűzhelyből, amelyet az évekig tart, a kereskedelmi változatban. Ebben a vitában az egyik legfontosabb elem, amelyet érdemes megvitatni, az elszigeteltség. A helyes munkához és szakácshoz a fatüzelésű tűzhelynek képesnek kell lennie arra, hogy nagy mennyiségű tartós hőt termeljen, ami könnyebb mondani, mint megtenni.

O változatU az, hogy egy csomó üzemanyagot, hogy a tűz világít hosszú ideig. Ennek eredményeként, akkor meg kell, hogy folyamatosan tartsa a tüzet, majd tartsa a nagy mennyiségű üzemanyag kéznél. A piacon jelenleg elérhető eszközök így működnek. Vannak téglalap alakú vagy kerek csőprofilokból hegesztett égők, amelyek többé-kevésbé jól működnek, de elvileg folyamatosan nagy mennyiségű fával kell ellátni őket. Minél hosszabb a bunker takarmány a A fa nagyobb térfogatú, annál többet kell foglalkoznia egy "flam" faégővelând". Persze, ha nagy mennyiségű biomassza van, amit nem tudsz kezelni, ez nem zavarja.


Alternatív megoldásként egy szigetelt égéstér, mint például az Ecozoom főzőkályhákban található, segít megőrizni a hőt a kandallóban, kis mennyiségű üzemanyaggal fenntartható főzési hőmérsékleten. Az eredményül kapott hatékonyság az üzemanyag 60% - os csökkenése a nyílt tűzhöz képest. Míg az ecozoom rakétakályha szigetelése kulcsfontosságú technológia a tartós hőtermeléshez, más alapvető célokat is szolgál. Ezek közül az egyik az a kályha. Az Ecozoomban található könnyű, kopásálló kerámia szigetelés vagy kerámia szál segít megvédeni a kályhát a korróziótól az idő múlásával. A szigetelés nélküli égők arra kényszerítik a belső égésű kamrában lévő tüzet, hogy érintkezzen az égő fő szerkezeti tartójával. Ennek eredményeképpen a kályha szerkezete idővel veszélybe kerül, mivel a tűz lassan égeti a kályha alkatrészeit.

Ecozoom zöld rakéta kályha van szigetelve kerámia szál

Hatékony EcoZoom kányák nem csak teljesen szigetelt, hanem jön egy égéstér bélelt tűzálló fém, amely tovább segít megvédeni a kánya szigetelés és növeli az élettartamot. Végül, egy jól szigetelt tűzhely működik, mint egy biztonsági mechanizmus, védi a felhasználókat a veszélyes égési sérüléseket, amikor érintkezésbe kerülnek a káhely. EcoZoom tűzhelyek teljesen szigetelt, amely lehetővé teszi a szakács, hogy érintse meg a külső a kályha kockázata nélkül a hideg. Egy óra főzés során a káhely külseje forróvá válik, de nem arra a pontra, ahol azonnali égést eredményez. Ez a biztonsági funkció a hatékony EcoZoom égő lehetővé teszi, hogy főzni magabiztosan és nyugodt, vagy akár használja a kályha, mint egy módja annak, hogy megtanítsa a gyerekeknek, hogyan kell tüzet és hogyan kell főzni a fa.


Tehát a következő alkalommal, amikor úgy gondolja, épület saját rakéta égő, vagy keres égő modellek az interneten, úgy azokat, amelyek magukban foglalják az elszigeteltség, mint a legfontosabb jellemzője. Nem csak segít főzni hatékonyabban, hanem növeli az életet a kályha, és a főzés biztonságosabb. Épület saját rakéta tűzheben lehet szórakoztató és oktatási, de ha keres egy fatüzelésű kályha használniés ugyanazÉs évekig, úgy vásárol egy EcoZoom a robusztus építési, hatékony főzési kapacitás és ellenálló alkatrészek.

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni