Miért jobb az Ecozoom GREEN rakétakályha, mint a palackégők?

alexandru paicu tette közzé ekkor:

Az elmúlt években láttuk, hogy a propánégők vannak gyakran használják kirándulásokon és szabadtéri kirándulásokon.

Csak benne utolsó az időjárás eléri a piacot Románia kályhák hatékony fán, például a GREEN Ecozoom, amely a szabadtéri főzést kellemes feladattá változtatja, és amely nem hozza magával a gázpalackok hátrányait. Tűzhely Az Ecozoom rakéta működik biomassza amelyet általában ledobottnak talál nak nek a lábad az erdőben.

Ha túrázás közben szeretne főzni, akkor kempingre és üzemanyag-égőre van szüksége hogy hogy képes legyen rá étel mert te és a barátaid. Az elmúlt évtizedekben a propán kályhák a kempingekben használt kályhák tényleges típusává váltak, valószínűleg azért, mert beltéri gáztűzhelyként működnek, így minden típusú lakókocsi számára hozzáférhetővé válnak. Ba,-be idő mely propán kályhák ismerősek és könnyen kezelhetők a táborozáshoz, megvannak a hátrányaik. Azt tud elfogultnak lenni ... ok, valóban elfogultak vagyunk, de itt van 5 ok, amiért az Ecozoom GREEN üt égők az üvegen.

SISTEREG - Ha te valaha is használt propán kályhát idő amit kempingezel, pontosan tudod, miről beszélek. Lehet, hogy vége a napnak, és fáradt vagy, vagy napközben megrepedhet, és megpróbál szépen és lassan felébredni. Akárhogy is, nagyra értékeli a békét a természet, ingyenes mesterséges zajok ... de ne nagyon szokja meg. Amint bekapcsolja a propán kályhát, hallani fogja fütyülő kellemetlen nak,-nek gáz. Nem éppen az a béke, amelyet keresett. Tűzhely fán az EcoZoom GREEN nem csendes, de természetes, csendes és megnyugtató ropogást kínál nak,-nek tűz a fán és a "rakétakályha" sajátos zúgása.

TÖMLŐ - Ha főzöl palackos tűzhelyen, te egy tömlő, amire szüksége van nak nek neki csatlakoztatva. Maradni sok figyelmet igényel és veszélyes lehet. A nem biztonságos kapcsolat vezethet nak nek Tűz. Azt is meg kell győződnie arról, hogy a tömlő tökéletes állapotban van-e és nincsenek létráiúgy tűnik. Tűzhely főzéshez az EcoZoom nem rendelkezik csatlakozókkal vagy takaros tömlők. Nem kell aggódni miatta nak nek szivárog vagy Nem biztonságos robbanások, egyszerűen gyújtsa be a tüzet a szoba égve nézd, ahogy lassan és biztonságosan ég.

öngyújtó - Kattintson. Kattintson a gombra. Kattintson a gombra. Kapcsolja ki a gázt. Kattintson a gombra. Kattintson a gombra. Kattintson a gombra. azt úgy tűnik hogy a gyújtáskapcsoló nem Lehet mit csinál a munka amit ben tett első nap. Valójában van Lehet sok alkatrészek ki tud jelenlegi Viselet. Nézd megmindet korábban használat neked a kályha biztosítják hogy minden rendesen működik. Az EcoZoom VERDE-nek nincsenek mozgó alkatrészei. Ecozoom faégők vannak egyszerű termékek és kevés alkatrészek, de ne tévesszen meg ez. Egyszerű kialakítás vezet nak nek főzőerő nagy és hatékony. SZÁLLÍTÁS - A propánhengereket nem nehéz szállítani, de védeni kell őket, hogy ne léphessenek be vagy nak nek között hővel érintkezve. Az EcoZoom kályhák fát használnak vagy szén az üzemanyaghoz.

UTOLSÓ LEHELET - Nak nek marad propán nélkül a főzés közepén szörnyű. Maradni emlékeztet egy vicces történetre a múltból, amikor elfogyott a benzin nak nek üveg egy szülinapi buli közepén rögzítve, ahol hamburgert főztem. Nem várjon nak nek azt történik maradni, menj vásárolni és hozz egy extra doboz propánt. Vagy felejtsd el a propánt! Az EcoZoom kályhák szőlőt, gallyakat, kúpokat használnak ... vagy bármi más típus biomassza. Nézz körül, és valószínűleg soha nem fog fogyni az üzemanyag.

A cikk eredetijét elolvashatja itt

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni