Hai să vorbim direct! 0753607998, Alex PaicuEcozoom vagy hogyan lehet egy hatékony égő globálisan csökkenteni a szennyezést

alexandru paicu tette közzé ekkor:

Legyen szó akár a hőerőművek, öngyújtók, ipari kemencék, vagy egy tábortűz, hogy ossza meg barátaival, mi is arra a következtetésre jutott, hogy a tűz körülvesz minket, majd a formákat a mindennapi életben. Az utilitárius funkció mellett gyakran elfelejtjük a tűz egyik elsődleges funkcióját, nevezetesen a szocializációt. Üljünk le a tűz mellett, szakácskodjunk, élvezzük a természetet és a körülöttünk lévőket, és adjuk át az időt.  Nos, hatékony égőink javasolják Önnek adja meg ezt a Kedélyességet egy barátságosabb, könnyebben hozzáférhető és hordozhatóbb formában.

zöld ecozoom rakéta tűzhely az udvaron

Hogyan lehet egy hatékony égő sikeresen helyettesíteni a tüzet Inyitva?

 Képzeld el, hogy az erdő szélén vagy, mindent magával vitt, amire szüksége van a tökéletes grillezéshez, de nem talál fát. Vagy túl nedvesek, vagy alacsony kalóriatartalmúak, vagy voltak más csoportok előtted, és mindent megtisztítottak előtted. A zöld Ecozoom megszabadítja ezeket a gondokat. Kandalló tűz van elszigetelt szakmai, a láng ez az tiszta és erős. Ez az elegendő egy marék gallyak ca szakács tartsa és a baráti társaságod.

Zöld ecozoom vezet la forrásban lévő mennyiségű 5L víz a 28 perc 400 gramm fa felhasználásával vagy biomassza.

Lehet-e egy faégő megvédeni az erdőt?

Az ecozoom rakéta kályhák építése mögött 30 éves kutatás áll a biomassza égőinek hatékony égése és javítása terén. A zöld Ecozoom kb. Az üzemanyag 60% - A, csökkentve a C02-kibocsátást.

Elegendő ág van a következőkbőlaz erdőterületek megtisztítása és az erdőirtás visszaszorítása. Minden hatékony ecozoom égő átlagosan 40 fát takarít meg a vágástól körülbelül 5 év alatt.

Lehet-e egy hatékony égőnek globális hatása?

 2011 óta az Ecozoom termékek világszerte több mint 2 és fél millió fát menthetnek meg az erdőirtástól, több mint 954 000 tonnával csökkenthetik a CO2-kibocsátást, és több mint 20 millió literrel csökkenthetik a hagyományos égők kerozinfogyasztását.

Ecozoom impact studiun 2018

További részletek aecozoomglobal.com

 Az Ecozoom több, mint egy hatékony égő, egy életmentő vagy a szabadidő eltöltésének módja, ez egy globális mozgalom. Örömmel hozzuk közelebb magához.

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni