Hai să vorbim direct! 0753607998, Alex PaicuHogyan szigetelt az ECOZOOM Green rakétakályha

alexandru paicu tette közzé ekkor:

Az ECOZOOM Green rakétakályha hatékony hordozható kályha. 6 fő számára főzhet ételt, mindössze 1 kg ággal, szőlővel, kúppal vagy szénnel (a kiegészítő belső grill segítségével).

Az égés annyira hatékony, hogy a füst mennyisége 80% -kal alacsonyabb, mint a szabadtéri tűzé. Az Ecozoom Verde sikerrel jár, mert az égés egy elszigetelt helyiségben történik, a legkorszerűbb anyagokkal.

20 év tanulmányozása van Aprovecho kutatóintézet a fa hatékony égetéséről az eredeti Ecozoom kialakítás mögött.

Összegyűjtötte több mint egymillió ázsiai, afrikai és latin-amerikai felhasználó tapasztalatát, akikkel az Ecozoom olyan főzőeszközt fejlesztett ki, amely megbízható és hatékony, mint egy kályha.

Az égéstér kétféle belső szigetelése közül választhat: tűzálló kerámia szigetelés és könnyű kerámia szálas szigetelés.

Már úgy döntött, hogy vásárol egy hordozható Ecozoom GREEN fatüzelésű kályhát, és éppen a belső szigetelés választásánál áll.

Mi a különbség a rakétakályhák e kétféle szigetelése között?

 

A kerámiaszálas szigetelt modellek 1 kg-mal könnyebbek, mint a tűzálló kerámiákkal szigeteltek, ami nagyon jól látható különbség, ha kályhákat kell szállítani. A fehér kerámia szál súlya lényegesen kisebb, mint a szilárd kerámia, anélkül, hogy a tartósságon vagy a szigetelési küszöbön kompromittálna.

Tűzálló kerámiával szigetelt ECOZOOM Green ajánljuk a nyári konyhákhoz, az alaptáborhoz, a sürgősségi készültséghez. Szilárd és stabil. 3 év alatt naponta főzhet. Súly 7kg.

Javasoljuk az ECOZOOM Green kerámia szálakkal szigetelt, ahol a hordozhatóság fontos, függetlenül attól, hogy a szabadban főzöl, vagy a csomagtartóban hordod, ha erdőbe megy vagy túrázol. Napi főzés 3 év. Súly kb. 6kg.

 

 

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni