Az ECOZOOM Green fatűzhely használati útmutatója

alexandru paicu tette közzé ekkor:

Zöld és szén főzőlap Az Ecozoom green nagyon hatékony és kevés üzemanyagot használ fela legtöbb főzési feladat.

Az udvar vagy a kemping környékén talált gallyak általában elegendőek a főzési igényekhez. 4, kb. 2 cm átmérőjű gallyal kevesebb, mint 20 perc alatt 5 liter vizet forralhat fel, további 3 gallyat pedig alacsony hőfokon 40 percek.

Vreascuri rakétakályha ágai

Főzési utasítások

Az Eozoom Green erősebb, mint a legtöbb hordozható propánégő. Amit valószínűleg nem tudtál, az az, hogy a kandallóban a tűz hőmérsékletét ugyanolyan könnyű szabályozni.

Használjon több gallyat a nagy teljesítmény érdekében (ügyelve arra, hogy ne akadályozza a légáramlást), és egy vagy két gallyat az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében. Ágak kivonásaa tűz csökkenti a hőmérsékletet.

Mindig használja a külső fatámaszt és táplálja a tüzet, csak az ágak hegye hagyjon égni. A titok az oxigén szabad áramlásának ösztönzése az ágak körül, amelyek fokozatosan felmelegednek és hatékonyan égő gázokat szabadítanak fel.

Ecozoom Green ütő alkatrész

A belső tartórácsot csak szénnel történő főzésnél használja. Ellenkező esetben a biomassza elégetéséhez a belső rostély megtámasztása nem szükséges.


Főzési lehetőségek - A ZÖLD Ecozoom elég hatékony és sokoldalú ahhoz, hogy különféle módon főzzen. Megfelelő edények használatávalAz Ecozoom lehetővé teszi a sütést, a forralást és a sütést, akárcsak a hagyományos tűzhely. Könnyen forralhat fel vizet vagy pirított zöldségeket egy serpenyőben, és egy kis gyakorlattal segít biztonságosan és hatékonyan főzni.

Biztonsági utasítások

Az ECOZOOM Zöldet csak szabadban szabad használni. Semmi esetre sem használható fényre, melegre vagy beltéri főzésre.

A szabadban történő főzés közben fontos, hogy távolítson el minden tűzveszélyes elemet a tűzhely körül.

A kályha meggyújtásakor nem ajánlott lámpagázt vagy öngyújtót használni.

Hosszabb használat során az öntöttvas edénytartó és a rakétakályha teste felmelegszik. Használat közben ne érjen hozzájuk.

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni