Hai să vorbim direct! 0753607998, Alex PaicuECOZOOM Románia Blog — #specs

DESIGNUL UNEI SOBE RACHETĂ PENTRU GĂTIT - 10 REGULI SIMPLE

Alexandru Paicu tette közzé ekkor:

Poate cel mai important aspect este responsabilizarea consumatorilor de arzătoare pe lemne, care, pe lângă dorința de a utiliza instrumente eficiente pentru reducerea costului combustibilului lemnos (deja exagerat de scump), se interesează și de impactul ecologic pe care îl au asupra mediului înconjurător și a comunității locale.

Ne dorim că în acest articol să oferim viziunea EcoZoom despre ce înseamnă un arzător de tip rachetă eficient, prin descrierea a zece principii simple de design. Acestea au fost dezvoltate în peste 20 de ani de experimente și studii privind arderea eficientă a combustibilului lemnos, la institul de cercetare Aprovecho.

Olvass tovább →


10 ok az ECOZOOM fatüzelésű rakétakályha vásárlására

Adrian Popa tette közzé ekkor:

A tűz volt lecserélték TÉVÉ. kandallók ritka kiegészítővé váltak. A modernitás ellopta örömünket a Lehet egyszerű, a világításé láng, a szag faipari. A tűz terápiás és te magyarázza el alatt miért szükséges nak nek saját magad élvezd minden nap. Ez egyszerű.

te 10 okot kínálunk nak nek saját magad tűz örömei, felhasználásával tűzhely rakéta EcoZoom ZÖLD.

Olvass tovább →


Tippek az Ecozoom tűzhely karbantartásához

Alexandru Paicu tette közzé ekkor:

A karbantartás egyszerű. Ha esett az eső, és bármilyen olyan helyzetben, ahol az öntöttvas edénytartót nedvesség érte, javasoljuk, hogy kevés olajjal kenje meg ruhával vagy papírtörlővel. Az Ecozoom fatűzhely használata során mindig egy alufóliás lapot teszek a serpenyő vagy a fazék alá, amivel főzök. Ez távol tartja a koromot az edények aljától, megkönnyítve a tisztítást ”.

Olvass tovább →


Az ECOZOOM Green fatűzhely használati útmutatója

alexandru paicu tette közzé ekkor:

Mindig használja a külső fatámaszt és táplálja a tüzet, csak az ágak hegye hagyjon égni. A titok az oxigén szabad áramlásának ösztönzése az ágak körül, amelyek fokozatosan felmelegednek és hatékonyan égő gázokat szabadítanak fel.

Olvass tovább →


Hogyan szigetelt az ECOZOOM Green rakétakályha

alexandru paicu tette közzé ekkor:

Az égéstér kétféle belső szigetelése közül választhat: tűzálló kerámia szigetelés és könnyű kerámia szálas szigetelés.

Olvass tovább →