Hai să vorbim direct! 0753607998, Alex PaicuTermék Garancia

Soba rakéta Zöld Ecozoom garantált 3 év használat mérsékelt, természetes személyek számára és 1 év jogi személyek számára. EP minden ez az utazás és a funkció a probléma EP ki ai üdvözlendő- o, te nagyon pótalkatrészeket tudunk küldeni könnyű szerelés, vagy te tudunk csere a termék.

Te Kérem hagyja tisztelet néhány utasítások a tűzhely egyszerű használata hatékony.Ez az alapvető hagyja olvasol utasítások a biztonság a használat.

Ne nyomja meg vagy nyomja meg az égő testét. Használat közben stabilizálja és nedvességtől távol tárolja. Ne okozzon neki termikus sokkot, semmiképpen ne próbálja meg vízzel eloltani. A kerámia blokk szigetelése akkor is hatékony, ha finomabb vagy színezett repedések lehetnek. Normális, hogy vannak összehúzódási jelenségek, ami nem befolyásolja a hatékony tűzhely viselkedését. Hasonlóképpen, a belső ing idővel korrodálhat a kandalló nagyon magas hőmérsékleti jelenléte miatt szigetelt, majd cserélni, mint egy fogyasztható része.

Lépjen kapcsolatba velünk bármikor salut@ecozoom.ro, ha azt akarja, hogy támogassuk Önt a termékeink használatával kapcsolatos információkkal.

Megtalálja mindig információ frissítve:Ecozoom blog.