Visszatérési szabályzat

Az Ecozoomnál teljes mértékben megbízunk termékeinkben, nehéz körülmények között teszteltünk, és amelyeket felelősséggel ajánlunk.

Nagyon könnyű visszaküldeni egy terméket.

Ha úgy döntött, hogy a ecozoom.ro vásárolt termék nem felel meg az Elvárásainak., vagy egyszerűen nem akarja többé, nagyon egyszerű elállni a szerződéstől. Kérjük azonban, hogy a termék átvételétől számított 14 munkanapos törvényes határidőt bekell tartania.

1. lépés. Kérjük, írjon nekünk salut@ecozoom.ro tájékoztat minket a szándék. a tőlünk vásárolt termék, valamint a megrendelés vagy a beszerzési számla számának visszaküldése. Kérjük, adja hozzá az IBAN-t ahhoz a számlához, amelyben vissza kívánja téríteni a pénzét,

2. lépés. Együtt döntjük el, hogy mikor a legjobb az idő, hogy küldjön egy futárcég et, aki felveszi a csomagot a visszaküldött termékkel.

Nagyon fontos számunkra, és kérjük, hogy készítse el a terméket, az eredeti dobozzal együtt, sértetlenül, az összes kapott tartozékkal és a vásárlási számla másolatával együtt.

3. lépés. A csomagot a raktárban történő átvételtől számított 10 munkanapon belül visszatérítjük.

Mindig az Ön rendelkezésére állunk salut@ecozoom.ro, ha azt szeretné, hogy segítsünk Önnek a termékeinkkel kapcsolatos bármely kérdésben.