Hai să vorbim direct! 0753607998, Alex PaicuÁltalános Szerződési Feltételek

A weboldal használata az alábbi feltételek elfogadását jelenti. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el őket. Az SC Atelier FAUR SRL fenntartja magának a jogot, hogy ezeket a rendelkezéseket további értesítés nélkül módosítsa. A legújabb verzió ezen az oldalon érhető el.

Az Ön weboldalhoz való hozzáférése / látogatása a használati feltételek függvénye, és magában foglalja azok kifejezett elfogadását,valamint a felek közötti megértést.

 

A felek közötti kapcsolatot a következő normatív aktusok szabályozzák:

OG Nr. 21/1992 / EK rendelet a fogyasztóvédelemről

  • OG no. 34/2014 a fogyasztói jogokról a szakemberekkel kötött szerződésekben

  • 363/2007. sz. törvény a kereskedőknek a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen gyakorlata elleni küzdelemről és a rendeletek harmonizálásáról a fogyasztóvédelemről szóló európai jogszabályokkal

  • Az elektronikus kereskedelemről szóló 365/2002.

 

Az SC Atelier Faur SRL garantálja a felhasználó számára a korlátozott hozzáférést, személyes érdekből (online megrendelések, információk készítése), az oldalonecozoom.ro ez nem ad jogot arra, hogy részben vagy egészben letöltse vagy módosítsa a weboldalt, részben vagy egészben reprodukálja a weboldalt, másolja, eladja/viszonteladja vagy kihasználja a webhelyet bármilyen más módon, kereskedelmi célokra vagy a határozat írásbeli előzetes hozzájárulása nélkül.

A webhely teljes tartalma ecozoom.ro -képek, szövegek, grafikák, szimbólumok, webgrafikai elemek, e-mailek, szkriptek, programok és egyéb adatok-az SC Atelier FAUR SRL és beszállítói tulajdonát képezik, és a szerzői jogok védelméről szóló törvény (8/1996. sz.törvény), valamint a szellemi és ipari tulajdonról szóló törvények védik. A fent felsorolt tételek beleegyezése nélkül történő használat a hatályos jogszabályok szerint büntetendő.

Mező ecozoom.ro tulajdonosa az SC ATELIER Faur SRL. A jelen védjegy, domain vagy kereskedelmi nevek, logók és emblémák használata közvetlen vagy "rejtett" formában (például, de nem kizárólagosan, metacímkék vagy más indexelési technikák, internetes keresés) előzetes írásbeli engedély nélkül tilos és törvény által büntetendő.

Bemutatott termékekecozoom. ro ezeket az SC ATELIER Faur SRL gyártja és forgalmazza. A termék ára bármikor megváltoztatható. Ellenőrizze a végső eladási árat a termék megvásárlása előtt.