Politica de Retur

La Ecozoom, avem incredere deplina in produsele noaste, probate in conditii grele si pe care ti le recomandam cu responsabilitate.

Este foarte simplu sa returnezi un produs.

Daca ai decis ca produsul cumparat de pe ecozoom.ro nu este conform asteptarilor tale., sau pur si simplu nu il mai doresti, este foarte simplu sa te retragi din contract. Totusi, avem rugamintea sa te incadrezi in termenul legal de 14 zile lucratoare de la data receptiei produsului. 

Pasul 1. Te rugam sa ne trimiti un email la adresa info@maefonta.ro in care sa ne anunti de intentia ta. de a returna un produs achizitionat de la noi, impreuna cu numarul comenzii sau facturii  de achizitie. Te rugam sa adaugi si IBAN ul contului in care doresti sa iti rambursam banii,

Pasul 2. Stabilim impreuna cand e cel mai bun moment sa trimitem o firma de curierat spre tine., care va ridica coletul cu produsul pe care il returnezi.

Este foarte important pentru noi si te rugam sa pregatesti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite si o copie a facturii de achizitie. 

Pasul 3. Iti restituim banii, in termen de 10 zile lucratoare de la data cand recetionam coletul in depozit. 

Iti stam oricand la dispozitie la info@maefonta.ro, daca vrei sa te ajutam in orice privinta legata de produsele noastre.